Win Road International Trading Co., Ltd

10 års produktionserfaring

18. maj: Stålværker sænker priserne i stor skala, sorte futures faldt kraftigt, og stålpriserne justerede svagt

Den 18. maj faldt den indenlandske stålmarkedspris, og prisen ab fabrik på generelle billets faldt med 40 yuan/ton ($5,9/ton) til 4.520 yuan/ton ($674/ton).Den faktiske transaktion faldt tydeligvis, og transaktionen var svag hele dagen.

Markedspriser på større stål

Konstruktionsstål: Den 18. maj var gennemsnitsprisen på 20 mm klasse 3 seismisk armeringsjern i 31 større byer i Kina 4.874 yuan/ton ($727/ton), et fald på 40 yuan/ton ($5,9/ton) fra den foregående handelsdag.

Varmvalset coil: Den 18. maj var den gennemsnitlige pris på 4,75 mm varmvalset coil i 24 større byer i Kina 4.967 yuan/ton ($740/ton), et fald på 46 yuan/ton ($6,8/ton) fra den foregående handelsdag.

Koldvalset coil: Den 18. maj var gennemsnitsprisen på 1,0 mm kold spole i 24 større byer i Kina 5.535 yuan/ton ($826/ton), et fald på 20 yuan/ton ($3/ton) fra den foregående handelsdag.

Prognose for stålmarkedspriser

Ifølge en undersøgelse er handelsvolumen påbyggematerialersteg til 173.000 tons mandag.Efterspørgslen blev bedre efter den voldsomme regn i syd, men den skrumpede igen til 143.000 tons tirsdag.Selvom situationen for epidemiforebyggelse og -kontrol forskellige steder gradvist er blevet bedre, står virksomheder stadig over for mange vanskeligheder og blokeringer med at genoptage arbejde og produktion, hvilket resulterer i, at den faktiske efterspørgsel efter stål forbliver svag.På baggrund af en svag virkelighed er markedsstemningen ikke god, og det sorte futuresmarked svækkes, hvilket også driverstål prisat svinge svagt.

Win Road International Trading Co., Ltd er specialiseret igalvaniseret stålspole, galvalume spole,aluzink spole, galvaniseret plade, tagplade, ppgi ppgl spole.Stålfabrikken leverer forarbejdnings- og distributionstjenester til slutbrugere. Med udgangspunkt i fordelene ved Baosteels ressourcer udstråler virksomheden hele landet og har etableret langsigtede samarbejdsrelationer med slutkunder.Samtidig, i overensstemmelse med princippet om "kvalitetssikring, omdømme først", fortsætter vi med at udvikle markedet.Serviceområder (husholdningsapparater, bildele, hardwaretilbehør, brandslukningsudstyr, ventilationskanaler osv.


Indlægstid: 19. maj 2022
  • Sidste nyt:
  • Næste nyhed:
  • body{-moz-user-select:none;}