Win Road International Trading Co., Ltd

10 års produktionserfaring

8. september: Prisen på det lokale stålmarked er stabil, nogle stålprodukters pris reduceres lidt.

Den 8. september svingede det indenlandske stålmarked svagt, og prisen ab fabrik på Tangshan billet forblev stabil på 5120 yuan/ton ($800/ton).Påvirket af faldet i stålfutures var handelsvolumen om morgenen gennemsnitlig, nogle købmænd sænkede priserne og afsendte, og handelsvolumen steg om eftermiddagen.

steel bittet 4

Stål spotmarked

Konstruktionsstål: Den 8. september var gennemsnitsprisen på 20 mm tre-niveaus seismisk armeringsjern i 31 større byer over hele landet 5.412 yuan/ton ($845/ton), et fald på 7 yuan/ton ($1,1/ton) fra den foregående handelsdag.Spotnoteringerne på de indenlandske mainstream-markeder løsnede sig lidt om morgenen, og den samlede markedsomsætning om morgenen var gennemsnitlig, og sneglene vendte tilbage fra lave niveauer sidst på eftermiddagen.
På kort sigt, på udbudssiden, i de sidste to dage har mange stålværker i Kina ofte skåret ned i produktion og eftersyn, ressourceudbuddet er begrænset, og markedet er bullish.Med hensyn til efterspørgsel er vejret gradvist forbedret på det seneste, markedsforsendelser er steget, og efterspørgslen er gradvist forbedret.

construction steel

Koldvalset spole: Den 8. september var gennemsnitsprisen på 1,0 mm kold spole i 24 større byer over hele landet 6522 yuan/ton ($1019/ton), hvilket var uændret fra den foregående handelsdag.Den varme rulle af futures svingede og faldt, og købmændene var hovedsageligt forsigtige.Set fra et transaktionsvolumen er entusiasmen for downstream-køb svag, transaktionerne med ressourcer på højt niveau er blokeret, og forhandlernes samlede forsendelsesydelse er svag.

Varmvalsede bredbånd: Den 8. september var gennemsnitsprisen på 4,75 mm varmvalsede bredbånd i 24 større byer over hele landet 5798 yuan/ton ($905/ton), et fald på 20 yuan/ton ($3,1/ton) fra den foregående handelsdag.I den tidlige handel faldt købmændenes noteringer svagt, og markedstransaktionerne var generelt gennemsnitlige.Om eftermiddagen, da futures vendte tilbage, var spotmarkedets mentalitet lidt bedre, nogle markedspriser steg en smule, og transaktionerne blev forbedret.På grund af reduktionen i udbuddet af markedsressourcer på grund af stålværkernes produktionsrestriktioner er der stadig en nedadgående tendens i lagerbeholdningen, og de nuværende omkostninger ved indgående ressourcer er høje, så handlende er villige til at prissætte, men frigivelsen af ​​efterspørgsel stadig tager tid, og der mangler transaktioner.Støtte, prisstigninger er også relativt svage.

steel coil

Udbud og efterspørgsel af stålmarkedet

Påvirket af politiske kontroller, er dagens sorte futuresmarkeds gevinster blevet hindret, stålspotmarkedet har handlet forsigtigt, terminalindkøbsbegejstringen er faldet, og nogle handlende har sænket priserne for salgsresultater.Ved at gå ind i stålmarkedets grundlæggende præference for udbud og efterspørgsel i september, viste den samlede pris på stål i denne uge stærk volatilitet.Men under presset af stigende downstream-omkostninger og regeringens garanti for udbud og prisstabilitet har efterspørgslen været ustabil, og stålpriserne vil svinge gentagne gange på grund af udsving i transaktioner.

集装箱 飞机 素材 3

Vind Road International Steel Product


Indlægstid: 09-09-2021
  • Sidste nyt:
  • Næste nyhed:
  • body{-moz-user-select:none;}