Win Road International Trading Co., Ltd

10 års produktionserfaring

ArcelorMittal forsøger at holde priserne på galvaniseret stål høje i Europa

I denne uge offentliggjorde ArcelorMittal officielle priser på galvaniseret stål til EU-kunder, næsten på linje med niveauerne før ferie.Tilbud på HRC og CRC er endnu ikke offentliggjort.

ArcelorMittal tilbyder galvaniseret stål til europæiske kunder til €1.160/t (inkluderet basispris), tæt på det loft, der blev fastsat af EU's vigtigste stålmarked i slutningen af ​​december.ArcelorMittal gav ikke tilbud på galvaniseret stål eller koldvalset coil i denne uge.Ifølge kilder har selskabet dog informeret sine kunder om, at det agter at hæve priserne i den nærmeste fremtid.

www.win-road.com

Priserne på galvaniseret stål i Østeuropa var også tæt på ArcelorMittals niveauer i denne uge.Ungarske leverandører tilbyder galvaniseret stål til en basispris på €1.150/t EXW for februar og marts levering, med den seneste pris annonceret i Slovakiet på samme niveau.

Østeuropæiske producenter forsøger også at hæve deres HRC- og CRC-priser med €20/t fra slutningen af ​​december.Prisen på varmtvalset stål i Slovakiet er 920 EUR/t (EXW).Ungarsk og slovakisk CRC leveres til en basispris på henholdsvis €1.000/t EXW og €1.020/t EXW.

Samtidig har den slovakiske leverandør til hensigt at øge prisen på produktet med yderligere 50 €/t.

Købere er dog ikke klar til at acceptere disse niveauer."Stemningen er ikke særlig positiv," delte en østeuropæisk kilde.

I Italien er coilpriserne meget lavere.En integreret leverandør tilbyder HRC og galvaniseret stål til €1.045/t, basispris inklusive levering.HRC tilbydes til €860/t basispris inkl.levering fra en integreret leverandør i Italien.


Indlægstid: 17-jan-2022
  • Sidste nyt:
  • Næste nyhed:
  • body{-moz-user-select:none;}